• Jauns
Mikrokristāliskais vasks
search
  • Mikrokristāliskais vasks

Mikrokristāliskais vasks

3,69 € 
AR PVN
Pircēju vērtējums:
(0)

Mikrokristāliskais vasks ir augstas kvalitātes, attīrīts minerālvasks, kas izceļas ar elastību, labām saistīšanas īpašībām un spēju uzlabot vaska izstrādājumu tekstūru un izturību. Atšķirībā no parastā parafīna tā smalkā kristāliskā struktūra nodrošina lielāku elastību un palīdz samazināt trauslumu un plaisāšanu.

Mikrokristāliskais vasks ir piemērots sveču, kosmētikas, lūpu balzamu, ādas kopšanas līdzekļu un dažādu rūpniecisko izstrādājumu ražošanai. Tas palīdz iegūt gludāku tekstūru, stingrākus vaska maisījumus un vienmērīgāku rezultātu. Svecēs tas uzlabo vaska sastāvdaļu saistīšanos un mazina plaisāšanu, savukārt kosmētikas produktiem piešķir struktūru un viendabīgu konsistenci.

Neatkarīgi no tā, vai izstrādājat jaunus produktus vai pilnveidojat esošās receptūras, mikrokristāliskais vasks palīdz pielāgot stingrību, uzlabot elastību un iegūt kvalitatīvāku gala rezultātu. To var kombinēt ar citiem vaskiem, lai sasniegtu vēlamo tekstūru un īpašības.

Iepakojums 100 g
Daudzums

Tehniskā informācija un lietošanas norādījumi

Mikrokristāliskais vasks ir attīrīts no naftas iegūts minerālvasks ar smalku kristālisko struktūru, labu elastību un saistīšanas īpašībām. To var kombinēt ar citiem vaskiem, lai pielāgotu gatavo izstrādājumu konsistenci, stingrību un elastību.

Tehniskie parametri

  • Vaska veids: Mikrokristāliskais minerālvasks
  • Kvalitātes klase: NF
  • Izskats: Balta līdz gaiši dzeltena cieta viela
  • Smarža: Bez smaržas vai ar vieglu naftas produktu smaržu
  • Kušanas temperatūra: 76,7 līdz 82,2°C
  • Penetrācija 25°C temperatūrā: 25 līdz 35 dmm
  • Kinemātiskā viskozitāte 100°C temperatūrā: 15,75 cSt (pārbaudītā partija)
  • Uzliesmošanas temperatūra: Vismaz 276,67°C (COC)
  • Šķīdība ūdenī: Nešķīst

Lietošanas norādījumi

Mikrokristālisko vasku var izmantot kā sastāvdaļu sveču, kosmētikas, ādas kopšanas līdzekļu un dažādu rūpniecisko produktu ražošanā.

  • Sveču izgatavošana: Sajauciet ar parafīnu vai citiem saderīgiem vaskiem, lai uzlabotu elastību, viendabīgumu un noturību pret plaisāšanu. Pārbaudiet gatavo sveču degšanas īpašības.
  • Kosmētika un ādas kopšana: Pievienojiet piemērotām lūpu balzamu, krēmu un citu vasku saturošu produktu receptūrām, lai uzlabotu struktūru, konsistenci un tekstūru.
  • Rūpnieciskais pielietojums: Izmantojiet saderīgos vaska maisījumos, lai pielāgotu stingrību, elastību un saistīšanas īpašības.
  • Kausēšana un sajaukšana: Karsējiet pakāpeniski, izmantojot aprīkojumu ar temperatūras kontroli, līdz vasks ir pilnībā izkusis. Rūpīgi sajauciet ar saderīgām sastāvdaļām un nepieļaujiet pārkaršanu.

Uzglabāšana un droša lietošana

Uzglabājiet vēsā, sausā un labi vēdināmā vietā, prom no tiešiem saules stariem, karstuma un aizdegšanās avotiem. Ražotājs iesaka uzglabāt oriģinālajā noslēgtajā iepakojumā temperatūrā no 15°C līdz 30°C. Izvairieties no tiešas saskares ar karstu vasku un izmantojiet piemērotus aizsardzības līdzekļus, strādājot ar sakarsētu materiālu.

Ieteicamais pievienošanas daudzums un apstrādes temperatūra ir atkarīga no paredzētā pielietojuma, un tā jānosaka, veicot receptūras pārbaudes. Pirms lietošanas jāpārliecinās par gatavā produkta piemērotību.

Datu lapa

Sveces veids
Konteinersvece
Stāvsvece
Pielietojums
Kosmētika
Sveces
Vaska veids
Parafīns
Aromāts
-Nav
Krāsa
Balta
Kušanas / sastingšanas punkts (°C)
80
Ražotājvalsts
ASV
CAS
63231-60-7